top of page

Promocija knjige „Uvijek glavu gore“ Ane Galić



Zbirka kratkih priča naziva Uvijek glavu gore, autorke Ane Galić, objavljena je na samom kraju 2019. godine kao prvo izdanje. Izdavač je Udruženje za promovisanje kulture i mišljenja Sofia, Banja Luka. Recenziju su uradili Aleksandra Čvorović, književnica i dr Lamija Neimarlija, lekturu Nikola Dakić, ma, a tehničku pripremu Miroslav Galić.

Promocija će se održati 25.03.2020. godine sa početkom u 19:00 časova u kafe baru Eklektik, Kralja Petra I Karađorevića 65a, Banja Luka. O knjizi će govoriti mr Fedor Marjanović i autorka Ana Galić, prof. Moderator večeri biće Sofija Grubač.


Ana Galić je diplomirana profesorica filozofije i sociologije, trenutno na završetku magistarskih studija iz filozofije. Bavi se filozofijom, prevođenjem i izdavaštvom. Živi i radi u Banjoj Luci.

Kratke priče su objavljivane u:Zbornik književnik radova Glasovi Melpomene, Zbornik radova KR Balkan, Narativa platforma za pisce, čitatelje i umjetnike, Portl za književnost i kulturu Strane (Senka Marić), Tour Guide Mostar, za konkurs Kako poboljšati životni stil u Bosni i Hercegovini, web časopis KULT , banjolučko KULTURIŠTE (Milan Rakulj), Enheduana, elektronski časopis za umetnost pisanja i knjigoljubljenja, Časopis za naučni, književni i umjetnički izraz SRP, Zbornik Moć reči, gdje su dvije priče uvrštene u uži izbor na Međunarodnom konkursu za kratku priču, CEKOMS Beograd, studentski književni list Vesna Novi Sad…


Izvor i foto: Udruženje Sofia


9 views0 comments
bottom of page